Blog
Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
27.08.2020
Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
Láká tě 10% sleva na další nákup magnetických řas? Pošli foto nasazených magnetických řas a sleva je tvoje. číst celé
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
22.05.2020
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
Žhavá novinka na našem trhu. Revoluce v aplikaci nalepovacích řas. Při aplikaci nalepovacích řas již nemusíte používat lepidlo v tubě. V našem balení ... číst celé
 MAGNETIC EYELINER - nejširší nabídka na trhu MAGNETIC EYELINER - nejširší nabídka na trhu
MAGNETIC EYELINER se stává čím dál populárnější. My jsme vyslyšeli Vaše přání a rozšířili jsme nabídku o další druhy. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas  Společnosti Fairlashes company s.r.o., so sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3, IČO: 05928222, zapsanaá u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 273173

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@fairlashes.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
27.08.2020
Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
Láká tě 10% sleva na další nákup magnetických řas? Pošli foto nasazených magnetických řas a sleva je tvoje. číst celé
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
22.05.2020
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
Žhavá novinka na našem trhu. Revoluce v aplikaci nalepovacích řas. Při aplikaci nalepovacích řas již nemusíte používat lepidlo v tubě. V našem balení ... číst celé
 MAGNETIC EYELINER - nejširší nabídka na trhu
MAGNETIC EYELINER - nejširší nabídka na trhu
MAGNETIC EYELINER se stává čím dál populárnější. My jsme vyslyšeli Vaše přání a rozšířili jsme nabídku o další druhy. číst celé
VÝPRODEJ: Sleva 50% na řasy MINK v gramovém balení
01.05.2020
VÝPRODEJ: Sleva 50% na řasy MINK v gramovém balení
Nakupte v našem e-shopu umělé řasy MINK v kalíšku za výprodejovou cenu 140 Kč. Výprodej platí do vyprodání zásob. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. © 2017 - 2019 FairLashes company s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.