Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá : 9 - 16
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Blog
NOVINKA: Sonic Skin Care - v různých barevných provedeních
06.09.2022
NOVINKA: Sonic Skin Care - v různých barevných provedeních
Hýčkejte svou pleť a dopřejte jí maximální péči a hloubkové čistění. Sonic Skin Cleanser hloubkově vyčistí pleť a pomocí sonických vibrací zbaví vaši ... číst celé
Nový věrnostní program Fair Lashes
01.08.2022
Nový věrnostní program Fair Lashes
Čím více u nás utratíte, tím větší slevu automaticky dostanete. Zaregistruj se, přihlas se, udělej nakup, zaplať ho, vyzvedni a získej automaticky věr... číst celé
REFECTOCIL - barvy na obočí, řasy a vousy
21.07.2022
REFECTOCIL - barvy na obočí, řasy a vousy
Refectocil – Kvalitní barvy na řasy a obočí a vousy. Vysoká kvalita, jednoduchá aplikace a rychlé působení zaručuje vynikající výsledky. Barva vydrží ... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas  Společnosti Fairlashes company s.r.o., so sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3, IČO: 05928222, zapsanaá u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 273173

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@fairlashes.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

NOVINKA: Sonic Skin Care - v různých barevných provedeních
06.09.2022
NOVINKA: Sonic Skin Care - v různých barevných provedeních
Hýčkejte svou pleť a dopřejte jí maximální péči a hloubkové čistění. Sonic Skin Cleanser hloubkově vyčistí pleť a pomocí sonických vibrací zbaví vaši ... číst celé
Nový věrnostní program Fair Lashes
01.08.2022
Nový věrnostní program Fair Lashes
Čím více u nás utratíte, tím větší slevu automaticky dostanete. Zaregistruj se, přihlas se, udělej nakup, zaplať ho, vyzvedni a získej automaticky věr... číst celé
REFECTOCIL - barvy na obočí, řasy a vousy
21.07.2022
REFECTOCIL - barvy na obočí, řasy a vousy
Refectocil – Kvalitní barvy na řasy a obočí a vousy. Vysoká kvalita, jednoduchá aplikace a rychlé působení zaručuje vynikající výsledky. Barva vydrží ... číst celé
NOVINKA: SKIN CARE KIT - pro dokonalou pleť
16.07.2022
NOVINKA: SKIN CARE KIT - pro dokonalou pleť
Toužíte po dokonale vyčištěné pleti? Naše sada Vám k ní pomůže. Obsahuje vše, co pro krásnou pleť potřebujete. číst celé
Najdete nás i na MALL.CZ
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. © 2017 - 2022 FairLashes company s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz