Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá : 9 - 16
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Vsaďte na umělé řasy
11.08.2021 Umělé řasy
Vsaďte na umělé řasy
Jak na svůdný pohled? Vsaďte na umělé řasy číst celé
10 důvodů proč nosit umělé řasy
11.08.2021 Umělé řasy
10 důvodů proč nosit umělé řasy
Umělé řasy kromě dopadu na Váš vzhled, který vytváří, skutečně prospívají Vašim přírodním řasám. číst celé
Magnetic Eyeliner - rozdíly v balení Magnetic Eyeliner - rozdíly v balení
Naše nabídka magnetických řas aplikované oční linkou. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Fairlashes company s.r.o., se sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3 , IČ CZ05928222, zapsaná u městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 273173 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Crystalmails 
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vsaďte na umělé řasy
11.08.2021 Umělé řasy
Vsaďte na umělé řasy
Jak na svůdný pohled? Vsaďte na umělé řasy číst celé
10 důvodů proč nosit umělé řasy
11.08.2021 Umělé řasy
10 důvodů proč nosit umělé řasy
Umělé řasy kromě dopadu na Váš vzhled, který vytváří, skutečně prospívají Vašim přírodním řasám. číst celé
Magnetic Eyeliner - rozdíly v balení
Magnetic Eyeliner - rozdíly v balení
Naše nabídka magnetických řas aplikované oční linkou. číst celé
Umělé řasy. Ano, či ne?
11.08.2021 Umělé řasy
Umělé řasy. Ano, či ne?
O prodlužování řas kolují různé zvěsti a mýty, člověk se jimi nechává ovlivňovat, aniž by si sám udělal vlastní názor. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. © 2017 - 2021 FairLashes company s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.