Blog
Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
27.08.2020
Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
Láká tě 10% sleva na další nákup magnetických řas? Pošli foto nasazených magnetických řas a sleva je tvoje. číst celé
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
22.05.2020
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
Žhavá novinka na našem trhu. Revoluce v aplikaci nalepovacích řas. Při aplikaci nalepovacích řas již nemusíte používat lepidlo v tubě. V našem balení ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Fairlashes company s.r.o, se sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3, IČ 05928222, zapsaná u městkého soudu , oddíl C, vložka 273173 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
27.08.2020
Pošli foto a užij si 10% slevu na další nákup
Láká tě 10% sleva na další nákup magnetických řas? Pošli foto nasazených magnetických řas a sleva je tvoje. číst celé
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
22.05.2020
NOVINKA: Nalepovací řasy s očním linkovačem - Lash&Liner Glue PRO
Žhavá novinka na našem trhu. Revoluce v aplikaci nalepovacích řas. Při aplikaci nalepovacích řas již nemusíte používat lepidlo v tubě. V našem balení ... číst celé
 MAGNETIC EYELINER - nejširší nabídka na trhu
MAGNETIC EYELINER - nejširší nabídka na trhu
MAGNETIC EYELINER se stává čím dál populárnější. My jsme vyslyšeli Vaše přání a rozšířili jsme nabídku o další druhy. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. © 2017 - 2019 FairLashes company s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.