MAGNETIC EYELINER OPĚT SKLADEM >> kompletní nabídka zde <<

Profi Řasy
Blog
NÁVOD: Aplikace magnetických řas oční linkou
02.12.2019
NÁVOD: Aplikace magnetických řas oční linkou
Už jste objevili novinu v oblasti magnetických řas? Pokud ano, máte je doma a nevíte si s tím rady, připravili jsme si pro Vás návod. číst celé
Věrnostní program Fair Lashes pro Lash stylistky
01.11.2019
Věrnostní program Fair Lashes pro Lash stylistky
Věrnostní sleva ve výši 10% pro všechny registrované lash stylistky. Sleva se vztahuje na všechny produkty k prodlužování řas metodou řasa na řasu. číst celé
Nový MAGNETIC EYELINER MULTI KIT - Větší balení za výhodnou cenu
15.10.2019
Nový MAGNETIC EYELINER MULTI KIT - Větší balení za výhodnou cenu
Pro velký zájem jsme si pro Vás připravili další variantu setu EYELINER MAGNETIC KIT - 3. V balení najdete 3 různé páry magnetických řas, magnetickou ... číst celé
Zobrazit všechny články
Volejte:                                              
Po - Pá:  9:00 - 18:00 hod   
 
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Fairlashes company s.r.o., se sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3, IČ 05928222, zapsaná u městkého soudu v Praze, oddíl C, vložka 273173 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

NÁVOD: Aplikace magnetických řas oční linkou
02.12.2019
NÁVOD: Aplikace magnetických řas oční linkou
Už jste objevili novinu v oblasti magnetických řas? Pokud ano, máte je doma a nevíte si s tím rady, připravili jsme si pro Vás návod. číst celé
Věrnostní program Fair Lashes pro Lash stylistky
01.11.2019
Věrnostní program Fair Lashes pro Lash stylistky
Věrnostní sleva ve výši 10% pro všechny registrované lash stylistky. Sleva se vztahuje na všechny produkty k prodlužování řas metodou řasa na řasu. číst celé
Nový MAGNETIC EYELINER MULTI KIT - Větší balení za výhodnou cenu
15.10.2019
Nový MAGNETIC EYELINER MULTI KIT - Větší balení za výhodnou cenu
Pro velký zájem jsme si pro Vás připravili další variantu setu EYELINER MAGNETIC KIT - 3. V balení najdete 3 různé páry magnetických řas, magnetickou ... číst celé
Nový dopravce u Profi Řasy : ZÁSILKOVNA
14.10.2019
Nový dopravce u Profi Řasy : ZÁSILKOVNA
Služeb zásilkovny můžete již využívat na plno! Zvolte si jedno z výdejních míst v požadované lokalitě a přepravce ho tam během několika dnů doručí. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. © 2017 - 2019 FairLashes company s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.